Yeni Tarifimiz;

Skype msnye mi geçti- skype de msn nasıl açılır?

admin

Skype msnye mi geçti- skype de msn nasıl açılır?

Admin tarafından eklendi.


Hoşgeldiniz öncelikle, burada henüz msn açmak ile ilgili bilgisi olmayan çok sayıda ziyaretçi olduğunu biliyorum bizzat ben bugün sizlere nasıl msn açıldığı konusunda bilgiler vereceğim.
Öncelikle bilmeniz gerekki, hotmail desteklidir messenger ve bir masaüstü programı ile hizmet vermektedir.Dilerseniz tabi web olarakta açabilirsiniz oturumunuzu ancak program olarak daha pratik ve fonksiyonel olarak daha fazla özelliğe ulaşabilirsiniz.
İlk olarak hemen anlatıma geçelim, öncelikle www.hotmail.com adresine giriyoruz.

Evet görüldüğü gibi giriş formunun hemen sağ alt kısmında Şimdi Kaydolun linki ile kayıt formu sayfasına ulaşacağız hemen tıklıyoruz ve karşımıza bir kaç saniye sonra bir kayıt formu geliyor bu kayıt formu sayesinde bir hesap oluşturacağız ve bu hesap ile kolaylıkla program yada web messenger şekilde hesabımız ile giriş yapıp kişileri ekleyebilecek ve anlık yada sesli / görüntülü olarak görüşme yapabileceğiz.
Dikkat etmeniz gereken noktalardan birisi, bilgilerin doğru girilmesi kesinlikle yazacağınız bilgilerin doğru olması gerekmektedir.Özellikle sizden istenen alan kodu vesaire bunlar tamamen hotmail tarafından kontrol edilmekte aksi durumda hesabınız deaktif duruma getirebilebilinir.

Formu eksiksiz olarak dolduruyoruz ve kayıt olma işlemini tamamlıyoruz.Ardından işlemimiz henüz bitmedi bu aşamadan sonra arkadaşlar google’dan messenger programı diye arama yapıp ana programımızı bulabilirsiniz.
Programı bilgisayarımıza kuruyoruz ve bizden istenen hesap bilgilerini girip rahatlıkla oturumumuzu açıyoruz.Msn açmak için yapacağımız işlemler sadece bu kadar.
Peki bu adımdan sonra neler yapmanız gerekmekte kısaca onlarıda hemen ele alayım, listenize messenger kullanıcısı yani sizin gibi hotmail.com üzerinden kayıt gerçekleştirmiş kişiler eklemek durumundasınız örnek veriyorum gidip bir facebook kullanıcısını msn hesabınıza ekleyemezsiniz, ekleseniz dahi iletişim kuramazsınız.
Ayrıca messenger dışında maillerinizi kontrol etmek adına kullanabileceğiniz yine bir windows hizmeti olan windows mail programını kurabilir yada hotmail.com yani messenger hizmetinin ana sitesi olan mail servisinden giriş bilgileriniz ile mail kutunuzu kontrol edebilirsiniz.
Maillerinizi kontrol edebileceğiniz tek site hotmail.com’dur başka kesinlikle kontrol sitesi yoktur, fake yani sahte dolandırıcılık amaçlı açılmış sitelere itibar etmeyin, aksi takdirde hesabınızı çaldırabilirsiniz.
Bugünlük sizlere anlatımım bu kadar, umarım yeterince bilgi vermişimdir, görüşmek dileği ile.
  • Ücretsiz
  • Türkçe -
  • Hile full olarak eklendi.
Şurda paylaş :

0 yorum: